top of page
IMG_6880-2.jpg

O meni

Puno me ljudi pitalo zašto se bavim fotografijom i često sam rekla različite odgovore, no sada znam koji je zapravo pravi razlog. Oduvijek sam imala potrebu zabilježiti sretne trenutke kojih ću se moći prisjetiti i fotografija je bio moj način za to. Budući da sam završila Učiteljski fakultet, vjerujem da se i to vidi u galerijama koje pošaljem jer su prepune (šalim se, nikada dovoljno) dječjeg osmijeha. Upravo on i mene podsjeti na dijete u meni koje ne želi odrasti i želi zauvijek raditi samo ono što voli. Zato i radim ono što volim. Zato se i bavim fotografijom. Predivno je stvarati uspomene, ali je predivno i vidjeti kako ih stvaraju drugi te im pomoći u tome. Stoga ako ste u potrazi za fotografom, slobodno pregledajte stranicu i nemojte se bojati javiti.

DSC07466.jpg

01

Kroz moju stranicu ćete često vidjeti riječi ”obožavam” i razne superlative. Međutim, stvarno obožavam fotkati, to je nešto što me najviše i veseli. Kada dođem na vjenčanje i primim fotić u ruke, to je odmah i ulazak u neki drugi svijet u kojem se stvaraju vječne uspomene. I to je upravo najveće bogatstvo, jer stvaram uspomene koje ostaju za cijeli život.

02

Krštenje predstavlja poseban događaj za bebu, ali i cijelu obitelj. Svi mi volimo imati uspomene na važne životne događaje, tako da me slobodno možete kontaktirati kako bih vam kvalitetno zabilježila sve kroz fotografije.

_DSC1086.jpg
DSC09555-1.jpg

03

Portretna fotografija pomaže nam pri razumijevanju ljudi. U njoj se hvataju emocije i osjećaji osobe u tom trenutku. 

04

Jednog dana, najbolja prijateljica zamolila me da fotografiram nju i dečka. Do onda sam fotografirala samo prirodu, no ovdje sam shvatila da obožavam uhvatiti emociju i posebne trenutke, a njih ima toliko puno s drugom polovicom.

DSC09052.jpg
DSC03037.jpg

05

I opet, ništa bez mojih divnih prijateljica koje svojim rukama stvaraju čuda. Pogledaj ih i javi se ako i ti želiš da zabilježim tvoja čuda.

06

A od ovoga je sve počelo. Sjećam se sreće kada mi je tata kupio prvi fotoaparat. Imala sam tek 12 godina, no znao je koliku ljubav prema ovome imam. Malo je reći da se nismo odvajali i da sam morala uslikati pa i svaku bubu koja se našla na putu. Budući da me priroda oduvijek fascinirala, u njoj su nastajale prve fotografije bez kojih ne bih bila ovdje gdje jesam.

IMG_6890.jpg

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati i slobodno se javite za suradnju,

a ja ću odgovoriti u najbržem mogućem roku.

Kontaktiraj me

Hvala na poruci! Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.

bottom of page